Lvlopp Start Her


Her Starter Reisen din!

Er du klar til å starte prosjektet ditt? Sammen med lvlopp.no er nettsiden din rett rundt neste hjørne!

Velkommen til lvlopp.no!

Hos oss ønsker vi å gi deg en enkel, forståelig, og engasjerende guide til hvordan du kan lykkes online. Enten du er interessert i å tjene penger på nettsiden din, generere mer trafikk gjennom SEO, eller bygge din drømmenettside uten å tømme lommeboken – vi har deg dekket!

Vi kan Nettsider!

Siden 2015 har vi bygget nettsider, både for det amerikanske og norske markedet. Nå ønsker vi å dele våre erfaringer med deg. Vi krever ingen penger eller betaling for våre tjenester. Noen av linkene på nettsiden genererer inntekt for oss hvis du kjøper et produkt vi lenker til. Dette kalles «affiliatemarkedsføring,» og det er måten vi tjener penger på mens vi deler nyttig informasjon. Les mer om oss [her](lenke til «Om Oss» -siden).

Vi Hjelper deg med Nettsiden, fra A-Å

Vi ønsker vi å være din guide gjennom hele nettsideprosessen, fra A til Å. Her er noen av områdene vi kan hjelpe deg med:

WordPress & Plugins

Vi viser deg hvordan du enkelt kan bygge en responsiv nettside i WordPress, selv om du ikke har erfaring som programmerer eller webdesigner. Les mer om WordPress.

Her er et utvalg av våre viktigste guider om WordPress:

Branding & SoMe (Sosiale medier)

Lær hvordan du kan markedsføre nettsiden din og bygge ditt eget brand. Vi gir deg nyttige tips og strategier for sosiale medier. Les mer om branding.

Her er et utvalg av våre viktigste guider om branding:

Programvare & Tjenester

Hvilken programvare trenger du for å bygge og vedlikeholde en god nettside? Vi gir deg en oversikt over både gratis og betalte løsninger som kan hjelpe deg. Les mer om programvare og tjenester.

Her er et utvalg av våre viktigste guider om programvare og tjenester:

SEO (Søkemotoroptimalisering)

Å finne relevante søkeord med overkommelig konkurranse og optimalisere nettsiden din for topplasseringer i Google er avgjørende. Vi deler våre SEO-eksperttips.

Her er et utvalg av våre viktigste guider om søkemotoroptimalisering:

Innholdsproduksjon

Basert på nøkkelord og budskapet du ønsker å formidle, viser vi deg hvordan du kan skrive artikler og lage innhold som engasjerer leserne dine. Les mer om innholdsproduksjon.

Her er et utvalg av våre viktigste guider om innholdsproduksjon:

Tjen Penger

Har du lyst til å tjene penger med nettsiden din? Vi viser deg hvilke partnerprogrammer som finnes og hvordan du kan dra nytte av dem. Les mer om å tjene penger.

Her er et utvalg av våre viktigste guider om å tjene penger online:

Vær Sosial med oss!

Besøk oss på våre sosiale kanaler – og ikke glem:

Sharing is caring!

Takk for at du besøker siden vår, vi setter pris på deg!

Vi er her for å hjelpe deg med nettsiden din, fra start til slutt. Utforsk våre ressurser, følg våre veiledninger, og ta det første skrittet mot å lykkes online. Vi gleder oss til å være en del av din nettsidesuksess!

Vennligst merk at vi alltid jobber med å oppdatere og forbedre våre veiledninger og artikler, så kom tilbake jevnlig for de nyeste tipsene og triksene.